Wie zijn wij?

Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk is een liberale partij. Dat betekent dat wij een samenleving willen met voor iedereen de ruimte om iets buitengewoons te maken van hun leven. Om het leven niet zomaar voorbij te laten gaan, maar het juist met verve te leven. Daar willen we ons voor de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk voor inzetten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In vrijheid draagt ieder mens niet alleen de verantwoordelijkheid voor zichzelf, maar houdt hij ook rekening met de vrijheid van anderen, zoals de belangen van ouderen en toekomstige generaties en met de vrije samenleving als geheel. Daarom laten we in Bodegraven-Reeuwijk ook niemand in de steek.

Als dit gedachtegoed je aanspreekt, en je wil meehelpen met onze inzet voor de inwoners gemeente Bodegraven-Reeuwijk, nodigen wij je van harte uit om mee te helpen.

Stuur een mailtje met je contactgegevens en wij nemen contact met je op!

Volg ons en like dit bericht:
je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp