Wie is Leo Dijkmans?

Ik ben Leo Dijkmans geboren en opgegroeid in Rotterdam, gehuwd en we hebben 1 dochter. 

Nieuw in de politiek, maar niet nieuw als vrijwilliger en bestuurder bij verschillende verenigingen zoals voorzitter van de helaas verdwenen muziekvereniging Semper Avanti, medeoprichter van Big Band Keep on Going en koor Fabulous, medebestuurslid vanaf het begin van oprichting in 2014 en momenteel voorzitter van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk. Met de Culturele commissie hebben we binnen onze gemeente onder andere het Street-art festival en het Rembrandjaar georganiseerd en zijn er verschillende muurschilderingen gezet.

Mijn hart ligt bij Kunst en Cultuur en ik hoop als kandidaat bij Lokaal Liberaal een stem te mogen laten horen om de Kunst en Cultuur binnen onze gemeente een geweldige drive te geven zodat we onze gemeente op korte termijn een kunstenaarsdorp mogen noemen, zodat ook de toeristen niet om Bodegraven-Reeuwijk heen kunnen. Dit kunnen we niet alleen en steunen daarom ook de instellingen die de Kunst en Cultuur willen laten zien, evenals het behoud van ons cultureel erfgoed.

Ook wil ik dat er mogelijkheden komen voor de jeugd om kennis te nemen van kunst en cultuur, maar ook muziek op de scholen

Hiervoor wil ik me bij en met de enthousiaste club mensen bij Lokaal Liberaal in gaan zetten

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp