Wie is Richard van Duuren?

Richard van Duuren (58) geboren en getogen Bodegraver, getrouwd en drie studerende kinderen.

Richard van Duuren (58) geboren en getogen Bodegraver, getrouwd en drie studerende kinderen.

Ik ben werkzaam in de IT en heb ik diverse rollen vervuld. Bij mijn huidige werkgever ben ik Manager Software Development t.b.v. de uitgifte en de productie van de Nederlandse paspoorten.

Ik woon mijn hele leven lang in het prachtige dorp Bodegraven en ben in het verleden al actief geweest als raadslid. Ik maak de stap naar LLBR. Wederom wil ik mij actief inzetten om onze gemeente prachtig te houden. Ik sta voor een mooie en (financieel) gezonde gemeente, waar toekomst in zit.

Onze gemeente moeten we in een goede staat brengen en houden voor de generaties na ons. Dat lukt op vele gebieden, maar op enkele fronten moet het beter, zoals transparanter bestuur, meer jongerenhuisvesting en een meer solide financieel beleid. Lokaal Liberaal staat daarvoor en met dit team wil ik mij daarvoor inzetten.

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp