Wie is Willem Zuyderduyn

Willem woont al sinds 2010 in Bodegraven-Reeuwijk en heeft nooit spijt gehad van zijn verhuizing vanuit Katwijk. Naast zijn werk voor de plaatselijke Rabobank kunt u hem ook kennen van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld in Rijngaarde.

Het vertrouwen in het kabinet en de landelijke partijen ligt onder druk en in onze gemeente speelt dat helaas ook. Het verschil kan je juist met een lokale partij maken. Met een lokaal programma waarin niets vanuit Den Haag wordt opgelegd.  Geen wethouders van buitenaf en maximale burgerparticipatie.

Transparant besturen is het sleutelwoord om het vertrouwen in de politiek weer terug te winnen. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. 

Het feit dat het voor jongeren bijna onmogelijk is geworden om zich in onze gemeente te vestigen gaat mij aan het hart. Jongeren zijn cruciaal voor de vitaliteit en toekomst van onze gemeente. Daarom moeten er starters woningen komen en vrijkomende huurwoningen moeten eerlijk worden verdeeld. Geen voorrang voor woningzoekers van buiten onze gemeente zoals dat nu soms het geval is.

Willem is sociaal betrokken en de inwoners weten hem te vinden. Met zijn “hands-0n” mentaliteit gaat hij graag voor u aan de slag! 

Systemen, processen en regelgeving zijn vaak nuttig maar geen doel op zich. We mogen het niet laten gebeuren dat inwoners hierdoor tussen de wal en schip terechtkomen. Daar maak ik mij hard voor en daar mag u mij altijd voor bellen!

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp