Wie is Jannette Craanen?

Ik ben Jannette Craanen, geboren en getogen in Bodegraven, gehuwd en één zoon en twee dochters. Lange periode heb ik werkzaamheden verricht op het gebied van Human Resource Management en arbeidsrecht. Voor dit mooie vak heb ik destijds de nodige HRM-studies afgerond.  Een andere passie heb ik de afgelopen tien jaar mogen vervullen met het runnen van N-Joy Sportcentre te Bodegraven. Dit was meer dan een fulltime job.

Doordat een koper op ons pad kwam, heb ik de sportschool ongeveer twee jaar geleden kunnen overdoen naar een andere eigenaar. Hierdoor heb ik meer tijd gekregen voor mijn gezin. Door gesprekken met Lou Harten, ook kandidaat op de lijst van Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk, werd ik enthousiast gemaakt door de visie waar deze nieuwe partij voor staat. Vandaar nu de keuze om mij te vertegenwoordigen als kandidaat op deze lijst. 

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp