Campagne gemeenteraadsverkiezingen

Bodegraven, 1 maart 2022 – door Richard van Duuren

Het gaat er nu om spannen. De verkiezingsdatum nadert met rasse schreden. Wekelijks is er overleg met fractie en bestuur om de campagne-activiteiten te bespreken. Er worden plannen gemaakt, de plannen worden bijgestuurd en natuurlijk worden de plannen uitgevoerd. Van diverse zaken zijn jullie op de hoogte. We zijn bij elkaar geweest voor foto’s van de kandidaten en de groepsfoto’s, we hebben ons kunnen bekwamen in het debatteren onder begeleiding van twee professionals en jullie hebben het nieuwe logo ook al gezien. 

Deze week zijn de door Frank Rijkaart gemaakte posters en de flyers afgeleverd. Die komen de komende dagen uw kant op om te delen en op te hangen achter het raam. Ook wordt er veel gedeeld op Facebook en Instagram. Aan jullie dan ook de vraag om dit te delen of te liken, zodat zoveel mogelijk kiezers onze politieke boodschap onder ogen krijgen. Een kleine moeite, met een groot effect. Naast de berichten die nu al rondgaan, worden er op dit moment nog korte filmpjes gemaakt met onze speerpunten. Deze gaan in de tweede week van maart online. Daarnaast hebben we de verkiezing van “Beste Raadslid”. Willem en Frank scoren daar zeer goed. 

Social media is voor Lokaal Liberaal als een jonge partij heel belangrijk. Lokaal Liberaal is kort geleden opgericht met beperkte middelen en betrekkelijk weinig voorbereidingstijd. Met Social media wordt er hard aan de weg getimmerd. 

We denken met hetgeen is opgezet de nodige zichtbaarheid te krijgen, maar uw hulp is en blijft onmisbaar; flyers rondbrengen, posters ophangen en meedoen op social media. Dank alvast.

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp