Wie is Asha Bruinsma-Soedhoe

Ik ben Asha Bruinsma-Soedhoe. Na 34 jaar bij een werkgever in dienst te zijn geweest heb ik in 2015 Stichting Kom-mee-Eten opgericht in Bodegraven en samen met 20 vrijwilligers koken wij 5 dagen per week verse maaltijden voor veelal ouderen. Een luisterend oor, gezelligheid en veel lachen met elkaar zijn ingredi├źnten die wij bij onze verse maaltijden serveren. Betrokkenheid, oog hebben voor elkaar en saamhorigheid zijn voor mij betekenisvolle woorden.

Toen mij gevraagd werd om mij aan te sluiten bij Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk heb ik even getwijfeld maar het streven naar een inclusieve samenleving waar iedereen er toe doet, iedereen in zijn of haar waarde laten, het bevorderen van individuele ontplooiing en gelijkwaardigheid hebben bij mij de doorslag gegeven.

je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp