Slalommen

“Het zijn zeker weer verkiezingen!” kreeg ik laatst toegeworpen. Gelukkig gevolgd door: “Nee hoor, gelukkig zien we je wel vaker”.

Ik geloof als raadslid in persoonlijk contact. Ik ga graag bij de mensen langs en kom ook regelmatig later nog eens terug, en kom zo weer in contact met andere mensen. Mond op mond reclame zeg maar. De verkiezingen komen er inderdaad weer aan en dit maakt dat ik u een stuk minder hoef lastig te vallen. Nee, ik ga niet van deur tot deur om net onder het eten of tijdens het bingen van je favoriete serie aan de bel te trekken voor een prettig politiek praatje. De kans dat ik u ga bespringen als u net de supermarkt uit loopt terwijl u vakkundig een poging doet om door de diverse politieke partijen heen te slalommen is ook nihil maar ik slalom graag met u mee. En nee, ik ga geen doorzichtige presentjes uitdelen bij de diverse vrijwilligersclubs. Je kan er de klok op gelijk zetten. 3 maanden voor het uur u, staat u weer centraal.

Voor wie het nog niet wist, ik wil graag nogmaals doen wat ik al deed, een betrokken raadslid zijn gedurende de gehele 4 jaar. Er zijn successen geboekt maar er staat ook nog wat open. Jongerenhuisvesting en bescherming van onze woningvoorraad voor onze inwoners, afval, en de diverse sportfaciliteiten, maar ook vele kleine persoonlijke zaken wil ik net als de voorgaande 4 jaar weer graag oppakken en aanpakken. Ik ga het doen met Lokaal Liberaal. Kijk voor ons programma (we hebben een verkorte versie!) eens op de website en volg ons op social media. Zo bent u snel op de hoogte en komt u met ons in contact wanneer het u uit komt. Ik wens ons allemaal een mooie winterspelen want die staan ook weer voor de deur. Kunnen we allemaal nog even mooi het slalommen afkijken van de profs.

Volg ons en like dit bericht:
je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp