Vrienden van Lokaal Liberaal!

13 juni 2024

Terwijl het weer buiten zeer wisselvallig is, gaan onze raads- en commissieleden gestaag door met het (voorbereiden van het) raadswerk. Zij zijn in de raad de vertegenwoordigers van onze partij, en het is ontzettend fijn dat zij dit, soms best zware en verantwoordelijke werk doen. Wel voelen we nog steeds een groot gemis, na het verlies van Willem Zuyderduyn. We missen zijn fijne aanwezigheid in de fractie. Maar ook merken we, nu we hem een tijdje moeten missen, hoeveel werk hij eigenlijk en ook op de achtergrond heeft verzet voor Lokaal Liberaal.  We zullen hem daar altijd dankbaar voor zijn. 

We zijn daarom ook blij dat de gemeente Bodegraven-Reeuwijk aan het nadenken is over een manier waarop Willem Zuyderduyn permanent herdacht kan worden in het gemeentehuis. Als hierin ontwikkelingen zijn, zullen we daarvan uiteraard verslag van doen.En toch gaat het politieke leven door, en doen we ons uiterste best om de stem van Lokaal liberaal zo goed mogelijk te laten klinken in deze gemeente. Dankzij jullie steun en lidmaatschap lukt dat. Dank daarvoor! 

Volg ons en like dit bericht:
je kan direct met ons chatten
Send via WhatsApp